top of page

Kestopigmentointi

 

Haluatko olla huolitellun näköinen kellon ympäri? Kestopigmentoinnilla helpotusta kiireisiin aamuihin!

Korosta piirteitäsi turvallisella, kestävällä ja hygienisellä menetelmällä. Kestopigmentointi helpottaa jokapäiväistä elämää ja nopeuttaa päivittäisiä meikkausrutiineja. Kestopigmentointi on myös hyvä ratkaisu tilanteisiin, joissa et voi käyttää meikkiä, kuten harrastaessasi liikuntaa, mutta haluat silti näyttää huolitellulta ja edustavalta. Jos koet meikkaamisen hankalaksi, tai et voi allergisista tai muista syistä käyttää meikkiä, kestopigmentointi on hyvä vaihtoehto.

 

Toteutamme ammattitaidolla yksilölliset 3D-kulmapigmentoinnit microblading tekniikalla, puuterimaiset ja pehmeät kulmat koneellisella menetelmällä, rajaukset- ja luomiväripigmentoinnit sekä luonnolliset ja täyteläiset huulipigmentoinnit!

 

Kestopigmentointia tehdään yleensä kulmiin sekä silmän- ja huultenrajoihin kasvojen omia piirteitä ja värejä mukaillen. Kestopigmentoinnin sävyt ja muodot käydään aina etukäteen läpi asiakkaan kanssa. Ennen pigmentointia asiakas hyväksyy suunnitelman. Pigmentointi suuunnitellaan aina näyttämään mahdollisimman luonnolliselta. Ennen kestopigmentointia käsiteltävälle alueelle levitetään puudutusaineita yksilöllisen tarpeen mukaan, mutta käsittely voi silti nipistellä ja kutittaa.

 

Meiltä löydät kasvojen alueen pigmentoinnin lisäksi myös mamilla pigmentoinnin, päänahan pigmentoinnin ja pigmentoinnin poiston.

Kyseiset hoidot varattavissa vain puhelimitse tai sähköpostitse!

Pigmentointi hinnasto:

 

Kulmat pigmentointi sis. vahvistuksen  420€

Silmän ylä- tai alarajaukset

pigmentointi sis. vahvistuksen  390€

Huulten pigmentointi

käsittely sis. vahvistuksen  420€

Vahvistus erikseen  260€

HFS (Hair Follicle Simulation)  alk.  1050€

HFS hiussiirrearven pigmentointi  alk.  550€

Mamillapigmentointi 1 mamilla  490€

Mamillapigmentointi 2 mamillaa  890€

Pigmentoinnin poisto  alk.  119€

Pigmentoinnin poistokonsultaatio 20 min  20€

3D KULMAPIGMENTOINTI MICROBLADING TEKNIIKALLA:

 

Kulmien pigmentointi sis. 2 kertaa  349€

bottom of page