Klassinen ripsipidennys

 

Haluatko pilkettä silmiisi ja loistetta katseeseen!
 

Klassiset ripsipidennykset on ripsien pidennys menetelmä, jonka avulla saat ripsiisi upeaa näyttävyyttä. Ripsien pidennyksillä saat välittömästi olemukseesi säihkettä ja piristystä, jota ei pestä pois. Samalla aamutoimet helpottuvat, kun et tarvitse ripsiväriä, etkä välttämättä muutakaan silmämeikkiä. Silmäsi ovat kauneimmillaan aamusta- iltaan.

 

Ripsien pidennyksessä käytetään yksittäisiä luonnollisen näköisiä synteettisiä ripsikuituja, jotka liimataan yksitellen kiinni luonnon ripsiin allergiatestatulla erikoiskestoliimalla. Tulos näyttää luonnolliselta, oikeilta ripsiltäsi, mutta ripsesi ovat pidemmät ja tuuheammat. Pidennysripsiä laitetaan n. 60-140 kpl/silmä luonnollisen kauniin lopputuloksen saavuttamiseksi, riippuen asiakkaan omien ripsien määrästä. Aikaa siihen kuluu noin 2 tuntia. Ripset näyttävät kauniilta noin 3-5 viikkoa, riippuen asiakkaan omien ripsien uusiutumisnopeudesta. Kun halutaan säilyttää koko ripsilinja kauniina, tulee huolto tehdä 3-5 viikon välein. Ennen ripsipidennystä suosittelemme ripsien kestovärjäystä.

 

Piristystä ja näyttävyyttä tuleviin juhliin tai ihan oman arjen iloksi! Lisäinfoa: Ripsien kestoväri tulisi suorittaa 2 päivää ennen ripsikuitujen laittoa, jotta se ei vaikuta kuitujen pysyvyyteen. Kulmien kestoväri sekä muotoilu on kyllä mahdollista ja kätevää tehdä ripsien pidennyksen yhteydessä. Piilolinssit on suositeltavaa poistaa ripsien laittoon tullessa.

 

 

Ripsipidennysten Kotihoito-ohje:

Ensimmäiset 24 h ripsien pidennysten laiton jälkeen
- älä puhdista silmiä
- älä käy suihkussa
- älä käy saunassa
24 h jälkeen silmiä voidaan puhdistaa öljyttömällä puhdistusaineella. Asiakkaan tulee käsitellä ripsien pidennyksiä/ tuuhennuksia hellävaraisesti ja varoa ripsien hieromista. Ripsiä ei saa taivuttaa ripsientaivuttimella.

Hoitolamme on avoinna ma-pe ja lauantaisin sopimuksen mukaan. 

Ajanvaraukset numerosta:

050 566 4080 tai www.shanty.fi tai  info@shanty.fi

Vaunukuja 1 B, 03400 VIHTI 

  • w-facebook