BD MEDICAL KH KUVA.jpg
TEHTY SUOMESSA.jpg

BioDerm Medical on tehokas tuotesarja erikoishoitoihin. Korkealaatuiset, tehokkaat ja bioaktiiviset raaka-aineet ovat tarkasti valittuja ja niissä on otettu huomioon hyvä siedettävyys. BDM tuotteet ovat suunniteltu erityisesti ikääntyvälle, epäpuhtaalle, herkälle ja kuivalle iholle.

Tuotteiden monipuolisuuden avulla hoidot pystytään kohdistamaan jokaisen oman ihon tarpeisiin ja saamaan mahdollisimman tehokkaat hoitotulokset.

Biomedikaalisuuden lisäksi sarja on kotimainen. Tuotteet on valmistettu kokonaan Suomessa ja raaka-aineiden kotimaisuusaste on erittäin korkea. BDM luo kauneutta ulkoa- ja sisältäpäin sekä antaa hehkua ja elinvoimaa ihollesi. Tuotteet eivät sisällä silikonia, parabeeneja, ihoa herkistäviä tuoksuja, synteettisiä säilöntäaineita.

Paras teho saavutetaan yhdistämällä tehokas LED valohoito suomalaisen BioDerm Medicalin korkealaatuisiin tuotteisiin.​

LED-terapia-valohoito  65 e

LED Therapy-valohoidot ovat turvallisia, ihoa luonnollisesti uudistavia, kivuttomia ja lääketieteellisesti tutkittuja valohoitoja. LED-valohoito ei polta ihoa eikä vaadi toipumisaikaa. Led-valoilla on ihoa uudistava ja parantava vaikutus. Led-valohoito sopii erinomaisesti kimmoisuuden puutteesta kärsivälle,loistava anti-age iholle , couperosaan, rosacean ja aknen hoitoon. Led-valohoito nopeuttaa myös haavojen ja arpien paranemista sekä rauhoittaa tulehduksia. Led-valohoito voidaan tehdä BD Medical-hoidon yhteydessä tai erikseen

BD Medical kasvohoito + LED-Therapy valohoito ​115 e

Sis. alkupuhdistus, kuorinta hapolla, LED-terapia, kulmien siistintä, hieronta naamioilla, hoitovoiteet. Bio Derm Medical kasvohoito räätälöidään ihon tarpeiden mukaan.

BD Medical Täydellinen kasvohoito 125 e

Sis. alkupuhdistus, timanttihionta, tehoseerumit, LED-terapia, kulmien siistintä, hieronta naamioilla, hoitovoide ja silmänympärysvoide.