Hoitolamme ovet ovat avoinna: 

ma -pe  09.00 - 17.00 (09.00 -  20.00 välille joustavasti sopimuksen mukaan)

la 09.00 - 13.00           (09.00 - 16.00 välille joustavasti sopimuksen mukaan)

Ajanvaraukset numerosta:

050 566 4080 tai www.shanty.fi tai  info@shanty.fi

Vaunukuja 1 B, 03400 VIHTI 

  • w-facebook

Tehokuurit & sarjahoidot kasvoille

Caretech RF- Cryo kiinteyttävä hoito!
Neulaton Mesoterapia

Caretech RF- Cryo hyödyntää turvallisesti nykyaikaisinta radiotaajuusenergiaa sekä magnettipulsseja. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Lämpö parantaa myös ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, jolloin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho "kutistuu" ja kiinteytyy ja pienet rypyt ja poimut häviävät.

Sarjahoitoja x 5, 1 x viikko, sekä Exuviance-hoitosarjan kotihoitotuotteet (puhdistustuotteet, päivä- ja yövoide.)

TEHOKUURI pakettihintaan 799 e

BTB 13- Mikroneulaus- Kasvojen kohotus ilman veistä

Mikroneulaus kiihdyttää kollageenituotantoa ja moninkertaistaa BTB13-ihonhoitotuotteiden imeytymisen ja palauttaa näin ihokudoksen kimmoisuuden ja kiinteyden. Mikroneulaus soveltuu hyvin juonteiden silottamiseen, ihon värin tasoittamiseen, ihon vahvistamiseen, huokosten pienentämiseen ja arpien tasoittamiseen.

Mikroneulauksessa paras tulos saavutetaan sarjahoidolla. Sarjahoito sisältää kuusi hoitokertaa ja kotihoitotuotteet (puhdistustuotteet ja hoitovoide). Mikroneulausrulla on asiakkaalle henkilökohtainen, ja sitä säilytetään hoitolassa.

sarjahoitopaketti yhteensä 770 e

Hydra Facial Deep Clean – tehopuhdistava kasvohoito

 

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet poistetaan kivuttomasti ilman arpia tai puristeluja, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi.

Sis. kuorinta, happokuorinta, puhdistus, musta- ja valkopäiden tyhjennys, sekä tehoaineen imeytys. Tehoaineena GlySal-happoampulli, sopii erinomaisesti epäpuhtaalle tai akneiholle.

3 x hoitosarja, sekä (puhdistustuotteet ja hoitovoide) yhteensä 530 e

Exuviance täydellinen kasvohoito

Sis. pintapuhdistus, PHA-happokuorinta, tarvittaessa ihonpuhdistus, kulmien siistiminen, kasvo-, decolleté- ja niskahieronta, RTM naamio + kultanaamio, silmänympärysnaamio, tehoseerumi ja hoitovoide.

3 x hoitosarja, sekä kotihoitotuotteet (puhdistustuotteet, päivä-ja yövoide) yhteensä 550 e