Xtreme Lashes "Luxus" Ripsipidennykset

 

"Pitkät, kaartuvat ja kauniit ripset ilman ripsiväriä, kestoväriä tai ripsipermanenttia – joka päivä, aamusta iltaan"

 

Xtreme Lashes on maailman johtava ripsienpidennysmerkki, ensiluokkaista laatua ja turvallisuutta arvostavan asiakkaan merkki. Yrityksen perustaja, Jo Mousselli, on taustaltaan terveydenhoitoalan ammattilainen ja kiinnittänyt merkkiä kehittäessään erityistä huomiota turvallisuusseikkoihin. 

 

Tuoteturvallisuuden lisäksi Xtreme Lashes on kehittänyt alan yksityiskohtaisimman koulutusjärjestelmän, jossa käydään läpi tarkasti konseptin periaatteet, joilla voidaan taata laatu ja turvallisuus kuluttajalle asti. Xtreme Lashes® ripsien pidennyksiä voivat laittaa ainoastaan Xtreme Lashes -koulutuksen läpi käyneet kauneuden- ja terveydenhoitoalan ammattilaiset.

Xtreme lashes ripset sopivat hyvin myös herkempi silmäisille medikaaliliimojensa vuoksi! Jokaiset ripset suunnitellaan yhdessä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

 

Xtreme Lashes® ripsipidennykset ovat pitkäkestoiset yksittäin istutetut ripsien pidennykset. Istutettavat ripset ovat materiaaliltaan muotonsa hyvin säilyttävää polyesteriä ja niiden muotoilu muistuttaa luonnonripsiä – Xtreme Lashes® -ripset ovat juuresta paksummat ja kärjestä ohuet, kuten luonnon ripsetkin ovat. Pidennykset kiinnitetään ripsiin yksi pidennys yhteen ripseen kerrallaan, jolloin ripsistä saadaan pidemmät ja paksumman näköiset

 

 Volyymiripsitekniikassa useampi ohut pidennyskuitu kiinnitetään yhteen luonnonripseen  varmistaen Lash Calculator -ohjelmiston avulla, kuinka suuren määrän volyymikuituja voi  liittää turvallisesti yhteen luonnonripseen. Volyymiripsillä saat kevyesti näyttävyyttä ja lisä  volyymiä ripsiisi. Suurempaa näyttävyyttä ripsiin saadaan käyttämällä paksumpia  ripsikuituja tai volyymiripsitekniikalla liittämällä useampia ohuita kuituja yhteen  luonnonripseen. Luonnollinen ilme taas sadaan käyttämällä ohuempia ripsikuituja, tai  volyymitekniikalla  kiinnittämällä vähemmän kuituja yhteen luonnon ripseen. 

 

 Uutuutena ripsimaailmassa ovat klassisten- ja volyymipidennysten

 lisäksi Ellipse-ripsipidennykset. Ellipse-pidennyksien periaate on sama kuin klassisessa  pidennyksessä. Yksi ripsi kiinnitetään yhteen omaan luonnonripseen. Ellipsekuitu eroaa  kuitenkin siten, että sen kärki on hieman halki ja luo tuuheutta ja näyttävyyttä. Myös kuidun  tyvi on muodoltaan litteämpi, jolloin tämä antaa lisä kontrastia ripsityveen, suuremman  kiinnityspinnan ja luo niin sanottua "eyeliner vaikutelmaa". Ellipse-ripset ovat näyttävämpi  versio klassisesta ripsipidennyksestä.

 

Hoitolamme on avoinna ma-pe ja lauantaisin sopimuksen mukaan. 

Ajanvaraukset numerosta:

050 566 4080 tai www.shanty.fi tai  info@shanty.fi

Vaunukuja 1 B, 03400 VIHTI 

  • w-facebook