top of page
Hifu 7 d.png


HIFU 7D ++

Uusinta tekniikka kasvojen kohotuksessa ja vartalohoidossa ilman kirurgiaa

Caretech HIFU 7D ++ (High-intensity focused ultrasound) on uusi hoitomenetelmä kasvojen kohotukseen ilman leikkausta. Tehokkuutensa ansiosta se on saavuttanut suuren suosion Suomessa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Careteh HIFU 7D ++ HIFU-hoito soveltuu parhaiten roikkuvien poskien ja leuanalusihon kohotukseen, otsan ja kulmakarvojen kohotukseen sekä kaulan löystyneen ihon sekä ryppyisen ja velton dekolteen käsittelyyn. Hoitoa voidaan tehdä kun ikääntymisen merkkejä on havaitavissa ja hoitoa voidaan tehdä myös vartalolle. Caretech HIFU 7D ++ edistyksellinen teknologia perustuu fokusoituun, huipputehokkaaseen ultraäänienergiaan, jonka impulssi kohdistetaan tarkasti ja tehokkaasti kudokseen. Caretech 7D ++ HIFU- hoito kiihdyttää ihon kollageenituotantoa ja siten kiinteyttää kudosta luonnollisesti.

MITEN CARETECH HIFU 7D ++ LAITE TOIMII?


HIFU-ultraäänienergia kohdistetaan täsmällisesti lihaskalvoon (fascia) esim. 1,5mm, 3mm, 4,5mm tai keholle 8mm, 10mm, 13mm ja 16mm, mikä kiihdyttää kollageenin uudistumista vahingoittamatta ihoa. Lisääntynyt kollageenin tuotanto näkyy kiinteytymisenä. Ultraääni kohdistetaan jopa yhtä syvälle, kuin kauneuskirurgisissa toimenpiteissä.
Lisäksi laitteen Vmax HIFU teknologia antaa parhaan mahdollisen käsittelyn myös kasvojen tarkimpiin osiin jotka kaipaavat kohotusta.

CARETECH HIFU 7D ++ laitteen Liposonix vartaloinstrumentti 8mm ja 13mm on teknologian ehdotonta huippua vartalon eri hoitoihin ja takaa parhaan mahdollisen tuloksen.

HIFU kasvoille

Posket ja leukalinja 395 e
Otsa tai keskikasvot 290 e
Kaula 290 e
Decolte 290 e
Posket 290 e
Leuka 290 e

Silmänympärys- ja huultenympäryshoito 180 e (Hoidossa käsitellään kummatkin alueet)

Yksi alue 290€
Kaksi aluetta 395 e
Kolme aluetta 495 e

 

Vartalon alue

Käsivarret "allit"  395 e

Sisä-ja ulkoreidet 495 e
 

"Kysy myös muita ihoalueita"

bottom of page