top of page
new-slide-10.jpg

LYCON -IHOKARVOJENPOISTO

Lycon -kivuttomampi ihokarvojenpoisto , Hollywood-tähtien luottohoito on Suomessa! Tehokas ja hellävarainen menetelmä koko keholle, myös brassit ja string-alue.

Austaralialainen LYCON on monista kilpailijoistaan poiketen kivuttomampi (on hyvä muistaa, että kipu on aina yksilöllistä) tapa poistaa ihokarvat herkimmiltäkin alueilta. Tämän lisäksi menetelmällä pystytään poistamaan hyvinkin lyhyttä 1-2 mm karvaa.

LYCON-tuotemerkin perusti kansainvälisesti arvostettu kauneusterapeutti Lydia Jordane Australiassa jo vuonna 1978. Tästä alkoi LYCONIN tarina tunnetuksi ja halutuksi tuotemerkiksi Australiassa sekä kansainvälisesti. LYCON on luotettava vaha, joka on korkealaatuisten kylpylöiden ja salonkien valinta yli 70 maassa.

LYCON -ihokarvojenpoistomenetelmä on saanut ansaittua mainetta myös Suomessa! Lycon valittiin SKY-lehden  ”lajinsa parhaaksi” vuoden 2019 kosmetologimessuilla. Tuomariston perustelut: ” Virkistävä tuulahdus kotimaiseen karvanpoisto-skeneen. Lycon tekee vahauksesta hottia, hoitavaa houkuttelevaa ja hellävaraista”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LYCON -vahat

Lycon vahat ovat valmistettu hienoimmasta pihkasta, mehiläisvahasta sekä luonnon omista kasviöljyistä. LYCON saa tuoksunsa aistillisesta aromaterapiasta. Matala lämpötila sekä erittäin notkeat ja hellävaraiset vahat saavat aikaan ihoa hoitavan ja asiakkaalle miellyttävän hoitokokemuksen sekä lopputuloksen. Lycon -vahavalikoima on laaja. Näin saadaan valittua asiakkaan tarpeille, kaikenlaiseen karvankasvuun ja kaikille ihotyypeille sopivat tuotteet. Kuumavahat sisältävät parhaan valikoiman luonnollisia ja rauhoittavia ainesosia, jotka hoitavat ihoa ja saavat aikaan pehmeän, sileän ja karvattoman lopputuloksen.

 

Kaikissa LYCON -vahauksissa asiakkaan iho esikäsitellään kullekin ihoalueelle sopivalla esikäsittelytuotteella sekä toimenpiteen jälkeen iho rauhoitetaan tarkoitukseen sopivalla tuotteella.

 

Miksi Lycon on kivuttomampi?

Matala lämpötila sekä erittäin notkeat ja hellävaraiset vahat  sekä uniikki esikäsittelyöljy varmistaa, että vaha tarttuu vain karvoihin eikä ihoon.  Öljy tekee vahauksesta miellyttävän, koska se se minimoi ihon ”ihon vetämisen” eikä ”ihoa tartu” vahan mukaan.

 

Intiimialueen karvanpoistot

Teemme Shanty kauneushoitolassa myös intiimialueiden ihokarvojenpoistoja naisille. 

Brasilialaisella karvanpoistolla eli brassilla tarkoitetaan ihon karvoituksen poistoa genitaalialueelta kokonaan tai niin, että jätetään pieni kaistale karvoitusta (ns. kiitorata) asiakkaan toiveen mukaan. Brasilialainen karvanpoisto sisältää karvojenpoiston häpykummulta pakaravaon yläosaan saakka. String-alueen karvanpoistoissa poistetaan ne karvat, jotka jäävät string -mallisten housujen ulkopuolelle (annamme tarvittaessa asiakkaalle kertakäyttöiset stringit käsittelyn ajaksi). Perinteisessä bikinirajan sokeroinnissa poistetaan karvoitus ”normaalien alushousujen” ulkopuolelle jäävältä noin 2 cm bikiniraja -alueelta. Huomioi, että jos poistettavia karvoja on laajemmalti, niin kyseessä on string-alueen karvanpoisto.

Huom! Hygieenisyyssyistä pyydämme asiakkaitamme suorittamaan alapesun ennen brasilialaista/string-alueen karvanpoistoa. Ellei se ole mahdollista kotona juuri ennen sokerointia, niin hoitolassamme on tähän mahdollisuus.

Milloin Lycon -ihokarvanpoistoa ei voida tehdä?

Huomioi aina, että hoidettavan alueen tulee olla terve.

Voimakas aknelääkitys, voimakas kortisonilääkitys, ihotaudit, tuoreet arvet, aurinogossa palanut tai paleltunut iho, ärsyyntynyt iho, ruhjeet, haavat yms. hoidettavalla alueella. Syöpä- ja kemoterapiapotilaat. Epävarmoissa tapauksissa ota yhteys henkilökuntaamme.

Lycon -ihokarvanpoiston jälkeen

Solariumia ja auringonottoa tulisi välttää noin viikon verran käsittelystä. Saunomista, suihkua ja liikuntaa tulisi välttää samana päivänä, koska lämmön johdosta hiki mikrobeineen tunkeutuu avonaisiin huokosiin ja saattaa aiheuttaa ihon ärsyyntymisen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hinnasto

Vartalo

  • Sääret, kainalot ja bikini  100 €

  • Sääret, kainalot ja brassi 125 €

  • Sääret tai reidet 40 €

  • Sääret ja reidet 75 €

  • Koko kädet 55 e

  • Kainalot 30,00 €

  • Bikiniraja 40 €

  • Brassi 70 e

Kasvot

  • Kulmakarvat/leuka/ylähuuli 15 e per alue (35 e )

 

​​

lyconbody.png
bottom of page