Shantyn tuotevalikoimat

 

Käytämme hoidoissamme erittäin korkealaatuisia ihonhoitotuotteita, jotka tarjoavat yksilöllisiä ratkaisuja yksilöllisesti juuri

sinun tarpeisiin ja erilaisiin ihon ongelmiin.

btb13.jpg
BD MEDICAL KUVA 1.jpg
Exuviance Skin Care

Dermatologisesti kehitetty ihonhoitojärjestelmäExuviance tarjoaa täydellisen järjestelmän tieteellisesti kehitettyjä, tehokkaita ihonhoitotuotteita, joissa on käytetty alfa- ja polyhydroksihappoja sekä uusimpia tekniikoita ja innovaatiota.

 

Ihonhoitojärjestelmä on tarkoitettu ihmisille, joiden iho ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta jotka haluavat hyödyntää lääketieteellisesti kehitetyn ihonhoitojärjestelmän edistysaskeleita. Exuviance Skin Care System -tuotteet on kehitetty edistämään ihon luonnollista kuoriutumisprosessia.

 

www.exuviance.fi
Mikä HydraFacial™ on?

Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kerääntyvä ehostus, kuollut ihosolukko, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja erilaisten hoitopäiden ja patruunoiden avulla. Hoitoon voidaan yhdistää esimerkiksi GlySal-happokuorinta tai DermaBuilder -anti-age -peptidiliuoksen syöttö, joka siloittaa juonteita botuliinin tavoin mutta kivuttomasti ja ilman pistoksia. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito ei satu, ärsytä ihoa eikä aiheuta turvotusta tai punoitusta, jolloin voit palata arkirutiineihisi välittömästi hoidon jälkeen.

 
www.hydrafacial.fi
CND Shellac-hybridilakka                                                    

CND Shellac on ensimmäinen, aito ja alkuperäinen geelilakka kynsille! 

Shellac levittyy kuin lakka ja on helppo poistaa vain 10 minuutissa. Tuotteen laitto ei vaadi kynnen pinnan viilaamista, eikä pois poraamista. Ei vahingoita kynttä millään tavalla! Ammattilaisten hoitolassa tekemä lakkaus kestää ja pysyy kauniina ja kiiltävänä kahdesta kolmeen viikkoa.

Shellac kuivuu UV-valon avulla, joten se ei tarvitse kuivumisaikaa kuten tavalliset lakat. Se on joustava kuten kynsilakka, joten se näyttää luonnolliselta ja antaa luonnollisen suojan kynnelle.

Shellac on laboratoriotestattu ja tutkitusti kynsisalonkien suosikki ympäri maailman. Shellac on saanut useita kauneusalan palkintoja vuosia peräkkäin.

  • Shellac levittyy kuin lakka ja on helppo poistaa vain 10 minuutissa.

  • Ei kynnen pinnan viilaamista. Ei pois poraamista.

  • Shellac kuivuu UV-valon avulla, joten se ei tarvitse kuivumisaikaa kuten tavalliset lakat.

RevitaLash® Advanced - Luonnollista kauneutta ripsillesi

RevitaLash® Advanced on hoitava väritön liner, joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään lumoavan kauniilta ja voimakkailta, ilman liimaa ja irto-osia. Se on maailman ensimmäinen -ja edelleen myydyin- silmäripsien hoitotuote.RevitaLash® Advanced sisältää Athena Cosmeticsin kehittelemän ainutlaatuisen yhdisteen kosmeettisia vaikuttavia aineita. Se on yhdistelmä tehokkaita peptidejä ja kasvien uutteita. Vain pieni määrä hoitotuotetta sipaistuna ripsirajan yläpuolelle kerran päivässä, riittää saavuttamaan kauneimman mahdollisen lopputuloksen.

RevitaLash -tuotteet ovat saaneet tunnustusta sekä Suomessa että kansainvälisesti. Athena Cosmetics tunnetaankin uraa uurtavana pioneerina ripsienhoitotuotteissa, juuri pitkälle viedyn tuotekehittelynsä ansiosta.

 

www.revitalash.fi

Peura vaatteet

Toimimme jälleenmyyjänä Espanjasta ja Italiasta tuoduille naistenvaatteille ja –asusteille. Valikoimaamme täydennetään sesongin mukaisesti, joten meillä on aina uutta!

Naisellinen mallistomme tarjoaa ajatonta muotia kaikenikäisille. Tuotevalikoimassamme on ihania pellavia, kauniita silkkejä ja pehmeitä luonnonmateriaaleja. Valikoimaan kuuluu myös isompien kokojen mallisto. Tule paikan päälle katsomaan mallistoa.

Kotimainen BTB13-ihonhoitosarja

BTB13™on yhdiste, joka koostuu oroottihaposta, L-karnitiinista ja hyaluronihaposta. Sen ovat kehittäneet suomalaiset tutkijat. Yhdiste on laajalti patentoitu ja sen on osoitettu suojaavan soluja haitallisilta happiradikaaleilta. Kaikki BTB13™-tuotteet valmistetaan alusta loppuun asti Suomessa Naviterin omissa tuotantotiloissa. BTB13™-tuoteperheeseen kuuluvat BTB13 Medical ja Anti-Age -tuotteet.

 

BTB13™-tuotteiden vaikuttavat ns. pääraaka-aineet ovat L-karnitiini (BT) ja oroottihappo (B13). Oroottihappoa esiintyy luontaisesti elimistössä, se on tärkeää solujen uusiutumiselle ja aktiiviselle toiminnalle.

L-karnitiini on luonnollinen aminohappo, joka tehostaa solujen aineenvaihduntaa ja puhdistaa soluja kuona-aineista.

BTB13™-yhdiste on laajasti patentoitu ja sille on myönnetty hyödyllisyysmallituotesuoja.

BD MEDICAL -tehokasta ja laadukasta ihonhohoitoa!  Täysin vegaaniset ja vähintään 90 % luonnolliset tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa. Avainlippumerkki on tae suomalaisesta laatutyöstä. Tuotteissa ei käytetä eläinperäisiä raaka-aineita eikä tuotteita testata eläimillä. Ihonhoitosarjasta löytyy hoitotuoteet kaikille ihotyypeille -myös herkälle ja atooppiselle iholle.

Suurin osa tuotteista on pakattu 100% kierrätettäviin muovipakkauksiin. Kätevät airless -pullot ovat hygieensiä ja tuotteet saadaan käytettyä viimeistä pisaraa myöten.

Aktiiviainesosina tuotteissa ovat mm. retinoli, hyaluronihappo, 20 % C-vitamiini, prebiootit sekä Stemcell -kantasoluyhdiste.