top of page

Shantyn tuotevalikoimat

 

Käytämme hoidoissamme erittäin korkealaatuisia ihonhoitotuotteita, jotka tarjoavat yksilöllisiä ratkaisuja yksilöllisesti juuri

sinun tarpeisiin ja erilaisiin ihon ongelmiin.

Exu uudempi tuotekuva jpg.jpg
Terveempi, kauniimpi ja tasaisempi iho

Yhtiön perustajat tohtori Eugene Van Scott ja tohtori Ruey Yu perustivat yhtiön vuonna 1988 ja he ovat tehneet uraauurtavaa tutkimustyötä kehittääkseen uusia tuotekoostumuksia. Exuviance on erityisen tunnettu AHA- ja PHA-hapoista sekä laktobionisesta haposta. Heillä on yli 120 patenttia ja tutkimustuloksia on julkaistu useissa lääketieteellisissä julkaisuissa.

Exuviancen tuotteet ovat lääketieteellisesti kehitettyjä ja uusia tekniikoita kehitetään jatkuvasti. Exuviance sopii kaikille ihotyypeille on ongelmana sitten kuiva, herkkä, akneen tai ruusufinniin taipuvainen iho tai juonteista tai pigmenttimuutoksista kärsivä iho.

Exuviancen hapot kuorivat hellävaraisesti ja stimuloivat solujen uudistumista. Tuloksena on terveempi, kauniimpi ja tasaisempi iho.

HydraFacial mainoskuva.jpg
Mikä HydraFacial™ on?

Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kerääntyvä ehostus, kuollut ihosolukko, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja erilaisten hoitopäiden ja patruunoiden avulla. Hoitoon voidaan yhdistää esimerkiksi GlySal-happokuorinta tai DermaBuilder -anti-age -peptidiliuoksen syöttö, joka siloittaa juonteita botuliinin tavoin mutta kivuttomasti ja ilman pistoksia. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito ei satu, ärsytä ihoa eikä aiheuta turvotusta tai punoitusta, jolloin voit palata arkirutiineihisi välittömästi hoidon jälkeen.

 
www.hydrafacial.fi
btb13.jpg
Kotimainen BTB13-ihonhoitosarja

BTB13™on yhdiste, joka koostuu oroottihaposta, L-karnitiinista ja hyaluronihaposta. Sen ovat kehittäneet suomalaiset tutkijat. Yhdiste on laajalti patentoitu ja sen on osoitettu suojaavan soluja haitallisilta happiradikaaleilta. Kaikki BTB13™-tuotteet valmistetaan alusta loppuun asti Suomessa Naviterin omissa tuotantotiloissa. BTB13™-tuoteperheeseen kuuluvat BTB13 Medical ja Anti-Age -tuotteet.

 

BTB13™-tuotteiden vaikuttavat ns. pääraaka-aineet ovat L-karnitiini (BT) ja oroottihappo (B13). Oroottihappoa esiintyy luontaisesti elimistössä, se on tärkeää solujen uusiutumiselle ja aktiiviselle toiminnalle.

L-karnitiini on luonnollinen aminohappo, joka tehostaa solujen aineenvaihduntaa ja puhdistaa soluja kuona-aineista.

BTB13™-yhdiste on laajasti patentoitu ja sille on myönnetty hyödyllisyysmallituotesuoja.

bottom of page