top of page
Shanty Korvien reiítys

Korvien rei´itys

Blomdahl Medical Ear Piercing

HUOM! Sinun tulee käyttää rei’ityskorvakorua reiän koko parantumisajan, eli noin kuusi viikkoa. Jos vaihdat korvakorun, ennen kuin reikä on täysin parantunut, kasvaa infektioiden ja allergisten reaktioiden riski. Tämän vuoksi on tärkeää, että korvakorut sekä tuntuvat että näyttävät hyvältä. Jokaisessa Blomdahl Medicalin kasetissa on korvakorut, jotka on tarkoitettu ainoastaan rei’ityskorvakoruiksi ja käytettäväksi reiän parantumiseen saakka. Kaikki korvakorut on suunniteltu siten, että ne ovat mahdollisimman miellyttäviä käyttää.

 

Yksityiskohdat näkyvät mutta eivät tunnu.
Blomdahl on panostanut yksityiskohtiin tehdäkseen korvakoruista niin miellyttäviä kuin mahdollista, jotta reikä paranisi parhaalla mahdollisella tavalla ilman ongelmia. Tämän vuoksi rei’ityskorvakorut ovat pieniä ja kevyitä. Korvakorun alapuoli on pyöristetty, jotta juuri tehtyyn reikään pääsee ilmaa. Hienostuneet ja hillityt istutukset tuovat kristallit loistavasti esiin.

 

Korvien Rei’itykset 49 € sis.korut

 

Kotihoito

- Korvien rei´ityskorvakoruja käytetään 4-6 viikkoa rei´ityksen jälkeen
- Koskettelethan korviasi vain puhtain käsin
- Rei´ityskorvakoruja ei sa poistaa puhdistuksen ajaksi
- Ollessasi suihkussa voit samalla pestä korvalehdet saippualla ja juoksevalla vedellä, huuhtele huolellisesti ja kuivaa hyvin. Voit myös saippuan ja veden asemasta käyttää desinfiointainetta, joka ei kirvele, muista pyyhkäistä aineella sekä korvalehden edestä että - takaa
- Kun tuore reikä on parantunut, vaihdetaan korviin tavalliset ohuella tapilla olevat korvakorut. Suosittelemme käytettäväksi Caring Earrings titaani / kullattuja titaani korvakoruja
- Rei´ityskorvakorvakoruja ei tule käyttää ollenkaan paranemisjakson jälkeen. (Jos laitat rei´ityskorun takaisin muutaman viikon jälkeen, kun olet jo käyttänyt normaalia ohuella tapilla olevaa korvakorua, saattaa rei´ityskoru repiä reiän uudelleen rikki.)

 

bottom of page