Shantyn miesten hoitovalikoima

Käy tutustumassa Shantyn laajaan hoitovalikoimaan, mikä sopii mainiosti myös miehille. Tässä olemme valikoineet teille muutaman oivan esimerkin. Nämä sopivat myös erinomaisesti vaikkapa lahjaksi.

TOSIMIEHEN KASVOHOITO 89 € / n. 1,5 h

Miehelle joka huolehtii itsestään ja haluaa näyttää hyvältä. Hoidettu mies on naisten mieleen!  sis. alkupuhdistus/kuorinta, höyrytys, epäpuhtauksien poisto, seerumi, naamio, hieronta niska/hartia decolt'e, sekä käsien hieronta.

 

Tosimiehen Ultraääni-ihonpuhdistus 75 €
Tosimiehen Täydellinen Ultraääni-ihonpuhdistushoito 90 e
sis. lisäksi mekaaninen ihonpuhdistus (tarvittaessa), hieronta, naamio ja hoitovoiteet

Ultraääni on kivuton ja tehokas tapa poistaa talia/epäpuhtauksia sekä imeyttää tehoampulleja. Elottomalle, rasvoittuvalle ja sekaiholle, sopii myös couperosa iholle.

Hydra Facial Deep Clean – tehopuhdistava kasvohoito 149 €

Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet poistetaan kivuttomasti ilman arpia tai puristeluja jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Sis. kuorinta, happokuorinta, puhdistus, musta- ja valkopäiden tyhjennys, sekä tehoaineen imeytys. Tehoaineena GlySal-happoampulli, sopii erinomaisesti epäpuhtaalle tai akneiholle.

 

Klassinen Jalkahoito 68 €

Jalkoihin kohdistuu kovaa rasitusta, joten ne kannattaa hoidattaa säännöllisesti. Jalkahoito on kokonaisuus, jonka jälkeen askel tuntuu kevyemmältä. Hoitoon kuuluu jalkoja puhdistava jalkakylpy, kovettumien ja tarvittaessa känsien poisto, raspaus, varpaankynsien leikkaus ja viilaus, sekä kynsinauhojen hoito + kevyt hieronta.

 

Luxus SPA – Jalkahoito 89 € / n. 1,5 h

Rentouttava yrttikylpy, säärien ja jalkojen kuorinta, kynsien lyhennys, kovettumien hoito, kynsien- ja kynsinauhojen siistiminen ja hoito, jalkanaamio, ja verenkiertoa elvyttävä rentoutushieronta koko jalkaterään ja sääreen. Todellinen stressinlievityshoito!