Yumi Lashes - kestotaivutus

Tämä EI ole ripsien pidennys! Tämä EI ole ripsipermanentti!
Tämä on kestotaivutus!
 

Yumi ™ Lashes –menetelmä on uniikki vaihtoehto ripsien pidennyksille. Omia ripsiäsi taivuttamalla katseestasi saadaan vaikuttavampi: ripsesi näyttävät pidemmiltä ja paksummilta.

 

Ripsipidennykset eivät aina näytä luonnollisilta, eivätkä sovi kaikille. Ripsipermanentti taas kääntää ripset käyrän muotoiseksi. Yumi ™ Lashes –menetelmän etuna on luonnollisuus ja ripsien taivuttaminen, ripset näyttävät pidemmiltä ja tuuheammilta ilman pidennyksiä tai permanenttia. Erityisesti suosittelemme menetelmää niille joilla on suorat ja vaaleat ripset.

 

Yumi ™ Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Yumi ™ Lashes syntyi vuonna 2008 ja se on siitä lähtien saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailman.Yumi ™ Lashes asiakkaat ovat poikkeuksetta ihastuneet uudistuneisiin ripsiinsä ja pitävät siksi Yumi ™ Lashes -lookkiaan yllä säännöllisillä käynneillä valtuutetuissa kauneushoitoloissa. Yumi ™ Lashes - käsittely uusitaan 8-12 viikon välein.

 

Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi ™ Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Yumi Brows

Yumi Brows-käsittely tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja vaihtoehtona kestopigmentoinnille tai microbladingille.

Yumi Brows on uusi kulmakarvojen laminointi menetelmä,joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin,vitamiinien ja proteiinien avulla.

Kulmat muotoillaan,värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä,jonka vaikutus kestää 4-6 viikkoa.

Kyse ei ole pelkästä kulmakarvojen muotoilusta ja värjäyksestä,vaan versio 2.0 on lisäksi todellinen kulmakarvoja hellivä syvähoito.

Hoitolamme on avoinna ma-pe ja lauantaisin sopimuksen mukaan. 

Ajanvaraukset numerosta:

050 566 4080 tai www.shanty.fi tai  info@shanty.fi

Vaunukuja 1 B, 03400 VIHTI 

  • w-facebook