top of page
yumilash-117_edited.jpg

Yumi Lashes - kestotaivutus

Tämä EI ole ripsien pidennys! Tämä EI ole ripsipermanentti!
Tämä on kestotaivutus!
 

Yumi ™ Lashes –menetelmä on uniikki vaihtoehto ripsien pidennyksille. Omia ripsiäsi taivuttamalla katseestasi saadaan vaikuttavampi: ripsesi näyttävät pidemmiltä ja paksummilta.

 

Ripsipidennykset eivät aina näytä luonnollisilta, eivätkä sovi kaikille. Ripsipermanentti taas kääntää ripset käyrän muotoiseksi. Yumi ™ Lashes –menetelmän etuna on luonnollisuus ja ripsien taivuttaminen, ripset näyttävät pidemmiltä ja tuuheammilta ilman pidennyksiä tai permanenttia. Erityisesti suosittelemme menetelmää niille joilla on suorat ja vaaleat ripset.

 

Yumi ™ Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Yumi ™ Lashes syntyi vuonna 2008 ja se on siitä lähtien saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailman.Yumi ™ Lashes asiakkaat ovat poikkeuksetta ihastuneet uudistuneisiin ripsiinsä ja pitävät siksi Yumi ™ Lashes -lookkiaan yllä säännöllisillä käynneillä valtuutetuissa kauneushoitoloissa. Yumi ™ Lashes - käsittely uusitaan 8-12 viikon välein.

 

Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi ™ Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

bottom of page