top of page
Yumi Brows 2.jpg

YumiLashes kestotaivutus

Omien ripsien kestotaivutus ja ripsien kestovärjäys 90 €
+ kulmakarvojen kestovärjäys ja muotoilu samalla yht. 113€
+ Yumi Brows – kulmakarvojen laminointi samalla yht. 135€

 

Yumi ™ Lashes –menetelmä on uniikki vaihtoehto ripsien pidennyksille. Yumi ™ Lashes - käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi ™ Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

 

PS. pyydämme ystävällisesti  puhdistamaan silmämeikkisi ennen kestotaivutukseen tuloa öljyttömällä meikinpoistoaineella.

Lisätietoja ja hoito-ohjeet
Yumi Brows – Kulmakarvojen laminointi 65 €
(sis. kestovärjäys) 
* Kulmakarvojen muotoilu laminoimalla, kestovärjäys ja siistiminen pinseteillä.
Laminoinnissa kulmakarvat asetellaan kauniiseen muotoon, jossa ne laminoinnin ansiosta pysyvät noin 4-6 viikkoa. Kulmakarvat näyttävät tuuheammilta ja huolitelluilta. Uu
sintahoito voidaan tehdä noin 6-8 viikon välein. Hoito voidaan tehdä myös muiden hoitojen yhteydessä.


 

 

 

VEGAN sarjan hinnasto

Browlift                                        55 e  Browlift + ripsien värjäys              73 e

Lashlift                                         85 e  Lashlift ja kulmien värjäys         109 e

Lashlift & Browlift yhdistelmä  125 e

Maailman ensimmäinen, vallankumouksellinen ja innovatiivinen täysin vegaaninen tuotesarja! Kalentinin tuoteissa olevat raaka-aineet hoitavat ripsiä erityisellä tavalla taivutuskäsittelyn jokaisessa vaiheessa, minkä seurauksena hoidon jälkeen ripsistä tule tuuheammat , pidemmät, tummemmat ja kiiltävämmät. Kalentin tuotteet ovat tutkitusti turvallisia ja erittäin hellävaraisia ja sopivat herkimmillekin silmä- ja ihotyypeille. Vegaaninen Kulmien Laminointi on hoitomuoto itsepäisille kulmille, jotka eivät tunnu millään asettuvan paikoilleen. Käsittelyn jälkeen kulmakarvoista tulee pehmeät, tuuheammat ja niitä voi muotoilla omien toiveiden mukaisesti. Laminoinnin lisäksi kulmat muotoillaan ja siistitään täydellisiksi.

Teemme kahdella eri sarjalla kestotaivutuksia Lash liftejä ja Browliftejä toinen Vegaaninen ja toinen pitkään tunnettu YUMI lashes

bottom of page