top of page

Mikroneuslaus ja BTB13 ihonhoitosarja

 

Hoidossa käytetään patentoituja BTB-13 tuotteita. Ne aktivoivat passivoituneita kantasoluja energisoimalla niitä oroottihapolla. Tämä korjaa kantasolujen energia-aineenvaihdunnan häiriön, joista monien iho-ongelmien ja ikääntymisen merkkien uskotaan johtuvan. BTB-13 on suomalainen keksintö. Se on laajasti patentoitu hoitomenetelmä/kantasoluteknologia yhdistettynä luonnon ja tieteen parhaisiin aktiiviaineisiin.

 

Laser Tilkka käyttää myös esteettisten hoitojen jälkihoidossa BTB13 Medical- tuotteita. Iho kuntoutuu ja palautuu nopeammin. Jälkihoidon tulokset ovat olleet parempia kuin millään muulla sarjalla.

Medical- linjan tuotteet; akne,ihon kirkastus/puhdistus, hormonaaliset näpyt, ruusufinni, couperosa, ihottumat, plastikkakirurgisten toimenpiteiden jälkihoito.

 

BTB 13 on kosmeettinen valmiste, jonka vaikuttavat aineet ovat L-karnitiini (BT) ja oroottihappo (B13). Näiden lisäksi BTB 13 tuotteet sisältävät hyaluronihappoa, joka on tehokas kosteuttaja.

Oulun yliopiston tutkijat ovat kehittäneet ihonhoidollisen BTB 13- molekyylin ja osoittaneet sen toimivuuden ja tehokkuuden. BTB 13 on ainutlaatuinen kantasoluteknologiaan perustuva ihonhoitosarja, jolla pystymme hoitamaan monia ihon ongelmia. Tuotesarja on laajasti patentoitu ja sille on myös myönnetty hyödyllisyysmallisuoja. (PRHLupa 9865)

Ihon kantasolut vastaavat kaikkien uusien ihosolujen syntymisestä. Kantasolujen toiminta passivoituu ikääntymisen ja monien ulkoisten tekijöiden (aurinko, ilmansaasteet, huonolaatuinen ravinto, lääkkeet ja stressi) myötä. Jotta kantasolut pysyvät aktiivisina, niiden mitokondrioiden on saatava oroottihappoa. Patentoidun kuljetusmenetelmän ansiosta pystymme kuljettamaan kantasoluihin niiden tarvitsemaa oroottihappoa.

 

MIKRONEULAUKSEN HYÖDYT

 

* Mikroneulaus kiihdyttää kollageenituotantoa ja moninkertaistaa BTB13-tuotteiden imeytymisen ja palauttaa näin ihokudoksen kimmoisuuden ja kiinteyden vahingoittamatta ihon pintaa.

* Mikroneulaus on tehokasta ja hoitoaineet imeytyvät erittäin tehokkaasti neulauksen jälkeen (jopa tuhatkertaisesti).

* Mikroneulaus on turvallista ja ihoystävällistä. Punoitus rauhoittuu muutaman tunnin kuluttua ja meikata voi tavallisesti jo seuraavana päivänä.

* Mikroneulauksessa paras tulos saavutetaan sarjahoidolla.

 

Hoitosarjat suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Suositus olisi min. 3 kerran sarjahoito, mutta suositus 6 kertaa / 1 krt kk. Jokaisella asiakkaalla on oma henkilökohtainen hoitorulla, mikä steriloidaan jokaisen hoitokäynnin jälkeen.

 

Hoidon aikana voidaan käsitellä kasvot, kaula, decollete ja esimerkiksi kämmenselät.

 

– Mikroneulauksen vasta-aiheet: Botox (aikaa pitää olla kulunut väh.2 viikkoa), flunssa, kuume, rikkinäinen iho, raskaus, imetys, paikallinen ihosyöpä/kasvain, solusalpaajahoito/sädehoito, aktiivinen tulehdus, kolmoishermosärky, arpikeloidi taipumus, verenvuototauti, verenohennuslääke esim.Marevan, psoriasis, dermatiitti, ruusufinni.

bottom of page