top of page
Shanty Volyymiripset

Volyymiripsipidennys

Volyymiripset ovat uusi, ainutlaatuinen tekniikka, joiden asennukseen käytetään erityisen ohuita ja kevyitä ripsikuituja. Ohuiden ja kevyiden ripsikuitujen ansiosta yhteen omaan ripseen voidaan istuttaa jopa 2-7 ripsikuitua, kun tavalliseen ripsipidennykseen voidaan istuttaa vain yksi. Tämän takia volyymiripsillä saadaan hieman tuuheammat ripset kuin mitä tavallisilla ripsipidennyksillä, mutta lopputulos on ohuiden ripsikuitujen ansiosta silti luonnollinen! Ilman minkäänlaisia liimaklimppejä tai yhteen liimautuneita omia ripsiä! Volyymiripsiä hoidetaan ja pidetään saman lailla kuin tavallisiakin ripsipidennyksiä, joten jos sinulla on jo kokemuksia tavallisista ripsipidennyksistä, ja haluat ripsistäsi entistä tuuheammat, kokeile volyymiripsiä ja ihastu! Jos sinulla on jo perus ripsipidennykset, ei niitä tarvitse poistaa vaan vaihto volyymiripsiin onnistuu huoltojen avulla. Perus ripsipidennyksien vaihtoon kokonaan volyymiripsiin tarvitaan yleensä noin 2 volyymihuoltoa, jotta saadaan kaikki tavalliset ripsipidennyskuidut vaihdettua volyymiripsikuituihin. Ensimmäisellä kerralla kun tehdään tavallisen huollon sijasta volyymihuolto, kannattaa varautua siihen, että ero ei välttämättä ole ensimmäisen volyymihuollon jälkeen suuri verrattuna tavallisiin ripsiin. Tämä sen takia, koska ensimmäisen volyymihuollon jälkeen vain noin puolet ripsistä ovat volyymiripsikuituja ja puolet tavallisia ripsipidennyskuituja.

 
Volyymiripset sopivat erityisen hyvin henkilöille:

- joilla on harvat omat ripset

- jotka haluavat entistäkin tuuheammat ripset; volyymiripsillä saadaan ripsistä monta kertaa tuuheammat kuin tavallisilla ripsipidennyksillä.

- tavallinen ripsipidennys ei tahdo pysyä. Tämä uusi ja ainutlaatuinen pidennystekniikka on toiminut ja kestänyt myös niillä asiakkailla hyvin, joilla ei normaalisti tahdo ripsipidennykset pysyä.

 

Ripsipidennysten hoito-ohje:

-Ripsiä ei saa kastella ensimmäiseen 24h (ei sanomista, hikijumppaa tai kasvojen pesua), koska liima kiinnittyy paremmin vielä tämän aikana.

- Käytä vain öljyttömiä meikinpoistoaineita, sillä öljy liuottaa liimaa ja se heikentää ripsien pysymistä.

- Pese silmänympärysiho varoen, vältä turhaa hankaamista.

- Ripsiä ei saa repiä itse irti, koska se voi vaurioittaa omia ripsiä!

- Ripsientaivuttimia ei tulisi käyttää! Ripsientaivutin voi murtaa liiman ja näin heikentää ripsien pysyvyyttä.

-Älä käytä vedenkestäviä silmämeikkejä.

- Ripsiväri ei ole tarpeen, mutta jos kuitenkin haluat käyttää ripsiväriä niin käytä vain ripsienpidennyksille tarkoitettuja ripsivärejä. Näin varmistat, ettei ripsiväri vaurioita liimaa ja heikennä ripsien pysyvyyttä.

-Älä harjaa ripsiä päivittäin! Jos on vain muutama ripsi vinossa, niin nostele ne sormilla muiden ripsien päälle, näin ne saadaan useimmiten oiottua.

- Ripsiseerumia voi käyttää pidennysten kanssa (suosittelemme X-lash ripsiseerumia)

bottom of page