Fotolia_6444033_XXL_edited_edited.jpg
Flower Beauty
Nyt uutena kestomaskarat!
Nyt uutena kestomaskarat!
Nyt uutena kestomaskarat!
Nyt uutena kestomaskarat!
Fotolia_52723787_Subscription_Monthly_M_edited.jpg
Nyt uutena kestomaskarat!
Touching Flowers

Tervetuloa kokemaan kokonaisvaltaisia elämyksiä Kauneushoitola Shantyyn!

Tervetuloa Hoitola Shantyyn! Tarjoamme Sinulle yksilölliset, tehokkaat ja laadukkaat BEAUTY-, MEDICAL- ja  hieronta-palvelut vuosien kokemuksella. 

Korkealaatuisten tuotteiden ja laitehoitojen avulla saadaan upeita tuloksia joka kerta. Olemme keskittyneet tuloksellisiin kasvohoitoihin korkealaatuisten laitteiden ja tuotesarjojen avulla.

Hoidot räätälöidään yksilöllisesti,aina jokaisen asiakkaan tarpeiden ja tilanteiden mukaan.

Monipuoliseen palveluvalikoimaamme kuuluu perinteiset kauneushoidot, medikosmeettiset hoidot ja rentouttavat hieronnat. Hoidoissamme yhdistyvät alan viimeisin teknologia, hoitotuloksia edistävät laitteet, korkealuokkaiset ammatti-ihonhoitotuotteet ja asiantunteva henkilöstö. Tällä yhdistelmällä saavutamme näkyviä ja hyvinvointia edistäviä hoitotuloksia.

.

Haluamme olla täyden palvelun hoitola, jolloin saat kaikki kauneusalan palvelut.

Mitä meiltä et saa niin järjestämme!

InnoPen 2..jpg
Maailman edistyksellisin ja turvallisin mikroneulauslaite, jonka on kehittänyt mikroneulauksen pioneeri CRL™ -Clinical Resolution Lab, Inc. 

Mikroneulauksessa ihoa lävistetään ohuilla steriileillä neuloilla. Nämä pienet neulat saavat iholla aikaan mikrovaurion, jota iho lähtee luonnollisesti korjaamaan. Tästä alkaa välitön ihon tukikudoksen (kollageenin ja elastiinin) uudistuminen. Neuloilla tehdyt mikrokanavat antavat hyvän väylän aktiiviraaka-aineiden imeytymiselle ihoon. Mikroneulaus onkin yksi tehokkaimmista keinoista imeyttää raaka-aineita.

 
Lisätietoja ja kuinka se toimii?
KORONA TIEDOTE:

Hyvä asiakkaamme❤️ Olemme avoinna sopimuksen mukaan.
 

Koronaviruksen nopea leviäminen aiheuttaa huolta ensisijaisesti terveyteen liittyen, mutta myös meidän kaikkien taloudelliseen pärjäämiseen suhteen.

Hoitolamme noudattaa korkean tason desinfiointi, sekä alan hygieniatasoa ja näin toivomme, että Te hyvät asiakkaat olette myös terveitä tullessanne hoitoon ja ette ole olleet koronavirus kontaktissa.  

Suosittelemme käyttämään suusuojainta tullessanne hoitoon. Mikäli sinulla itselläsi ei ole suusuojainta, voitte ostaa sen meiltä 3 e hintaan, jonka saatte itsellenne.

 Suosittelemme soittamaan  puh. 050 566 4080 ajanvarauksia/tiedusteluja näin koronapandemian aikana tai

sähköpostitse info@shanty.fi, sekä www.shanty.fi sähköisen Timma ajanvarauksesta.

Tervetuloa hoitaviin käsiin❤️ 

Jos et löydä sopivaa aikaa, sähköisestä ajanvarauksesta, niin olethan yhteydessä meihin, niin katsotaan aika sinulle joustavasti puh. 050 566 4080 tai info@shanty.fi

HUOM! Peruutukset tulee tehdä saadun linkin kautta tai puhelimitse. Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Saman vuorokauden aikana peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista joudumme veloittamaan varatun aikasi/hoitosi hinnan.